Huvudsponsorer

ANSVARIG: Lagledare i resp lag

Fredag 15/10 Kl 19:30 LSK – Åsele U 16

SPONSORVÄRD
Lagledaren i matchfunktionärslaget utser en av funktionärerna till sponsorvärd om sponsor finns på plats (hälsar sponsorerna välkomna, ger dem fika, informera om att matchens lirare utses av matchsponsorn).

5 st funktionärer per match:

Funktionärer samt båsvakter ska vara på plats senast 1 timme före matchstart.
Anmärkning: I området bakom spelarbåsen får endast spelare, ledare, domare, ev domaransvarig från hockeyförbundet, LSK-funktionärer, press, läkare/sjukvårdspersonal vistas.

Funktionär 1

• Sopa gångar och kioskområdet samt tömma alla sopkorgar.
  • Spola gummimattor bakom spelarbåsen hela vägen bort till ismaskinen
  • Låser spelaringången och släpper endast in de ovan uppräknade som har rätt att vara i området.
  • Hjälpa till vid a-lagets matchentre vid ismaskinen .

Funktionär 2 (ismaskinsföraren)

• Spolar och preparerar isen, före, under och efter matchen.

Funktionär 3 (live arena)

• Hjälper funktionär 4 före matchen samt i pauser.
  • Filmar matchen samt plockar bort utrustningen efter match (tills utbildning skett sköter Robert Hellström uppställning & installation kamera mm)

Funktionär 4

• Säljer matchlotter på läktaren (ingen försäljning vid kiosken, utan vid trappan på läktaren samt på läktaren).
  • Säljer puckar för puckkastning innan match samt i första periodpausen (ingen försäljning vid kiosken, utan vid trappan på läktaren samt på läktaren). Räkna intäkten från försäljningen, lämna hälften till kiosken och hälften till sekretariatet (där vinnaren hämtar sin del). Puckkastning genomförs mellan andra och tredje perioden (ospolad is)
  • Städning av VIP-rummet

Funktionär 5

• Står i entrén och tar betalt till i mitten av andra perioden.
  • Därefter vara behjälplig till andra funktionärer och kiosk.

Båsvakter (veteranlaget)

• Flyttar målen vid spolning
  • Borrar & monterar hållare för målburarna i isen
  • Båsvakter i utvisningsbåsen samt räknar skott på mål

Kiosk

• 2 st som jobbar i kiosken, kiosk ska öppnas 1 timme före nedsläpp så kioskare bör vara på plats 1,5 timme före

Efter match

• Samtliga funktionärer städar läktarna och området vid kiosken samt samlar ihop alla sittdynor.
  • Nycklarna till omklädningsrummen återlämnas till kiosken.